Iloa, naurua ja jalkapalloa Mäntsälän Tekonurmella
JalkapallokouluJulkaistu: 05.06.2024 14.18

Iloa, naurua ja jalkapalloa Mäntsälän Tekonurmella

Mäntsälän Tekonurmella on ollut säpinää, kun kentälle on sunnuntaisin kookontunut yli 70 innokasta jalkapallokoululaista.

Iloa, naurua, hymyä ja spontaaneja riemun huudahduksia. Näiltä satunnainen ohikulkija ei ole voinut välttyä, mikäli on kulkenut Mänstälän tekonurmen ohi sunnuntai-iltapäivisin. Mäntsälän Urheilijoiden jalkapallojaoston järjestämässä jalkapallokoulussa on tutustuttu lajin saloihin, opittu kesyttämään jalkapallo, pelailtu ja tärkeimpänä: tutustuttu uusiin pelikavereihin. Harjoittelu on sujunut erittäin mallikkaasti jaoston omien junioripelaajien ja valmennusvastaavan Niko Vänttisen johdolla.

"Olemme saaneet paljon positiivista palautetta keväällä startatusta jalkapallokoulusta. Kevätkausi huipentuu tulevana sunnuntaina 9.6. päätöspäivän merkeissä. Jalkapallokoulu jatkuu jälleen syksyllä 11.8.2024." - kommentoi valmennusvastaava Niko Vänttinen.

Ilmoittautuminen jalkapallokoulun syyskaudelle on avattu. Ilmoittaudu PAINAMALLA TÄSTÄ (Huom. sinun ei tarvitse ilmoittautua uudestaan, mikäli olet jo ilmoittautunut syyskaudelle)