Pelipassit (lisenssit) ja vakuutukset

Pelipassit ja vakuutukset kaudella 2023

Pelipassi oikeuttaa pelaamaan kotimaisissa sarjoissa ja turnauksissa. Pelipassilla saa lisäksi alennuksia ottelulipuista sekä muita jäsentarjouksia.

Uudenmaan Junioriliigaan riittää korttelipassi (hankitaan joukkueenjohtajan kautta). Eteläisen alueen sarjoihin tarvitaan pelipassi (pelaaja hankkii itse).

Onko PalloID hukassa?
PalloID löytyy pelipassikortilta.
Yksittäinen pelaaja voi pyytää tarvittaessa PalloID:nsä oman joukkuueensa jojolta tai Pelipaikasta osoitteesta tuki@palloliitto.fi tai yhteydenottolomakkeella.

Lisätietoja:

https://www.palloliitto.fi/kilpailut/pelipassit-ja-vakuutukset#Pelipassit

Kirjaudu Pelipaikkaan >>

  • Käyttöohjeet ja tuki
  • tukipalvelun sähköposti: tuki@palloliitto.fi tai seuran taholta oman joukkueen jojolta.

HUOM! Mikäli pelaat sekä jalkapalloa että futsalia, muista uudistaa myös futsalin rooli! Sama lisenssi ja vakuutus käy molempiin, futsal-roolin uudistaminen on maksuton, mikäli jalkapallon puolella maksu on suoritettu sekä myös toisinpäin.

Kilpailutoiminnan kattava vakuutus on pakollinen kaikille lapsille ja nuorille. Aikuisille vakuutus on pakollinen/suositeltava sarjatasosta riippuen.

Mikäli pelaajalla on voimassa oleva vakuutusturva, joka korvaa jalkapallon kilpailutoiminnan, harjoittelutoiminnan ja niihin liittyvien matkojen yhteydessä sattuneet tapaturmat kotimaassa ja ulkomailla pelipassikauden välisenä aikana, ei hänen tarvitse ottaa sen lisäksi muuta vakuutusta.

Oman vakuutuksen on oltava vähintään pelaajan iän tai sarjatason mukaisen pelipassivakuutuksen tasoinen. Koska seura on vastuussa siitä, että pelaajillaan on voimassa oleva vakuutusturva, niin seura vaatii toimittamaan todistuksen tästä vakuutuksesta seuran edustajalle = oman joukkueen joukkueenjohtajalle.

Vakuutustodistus alla. Täytä, tulosta ja toimita joukkueenjohtajalle.


Vakuutustodistus+uusi.doc

Vakuutustodistus+uusi.pdf