Tervetuloa pelinohjaajakoulutukseen!

Pelinohjaajat ovat tärkeä osa jalkapallojaoston toimintaa. Pelinohjaajat ovat isossa roolissa joukkueidemme pelikauden sujuvuudessa. Olemme sitoutuneet kehittämään ja kouluttamaan pelinohjaajia ja tukemaan heitä pelitapahtumissa. Pelinohjaajakoulutus on hyvä ponnahduslauta erotuomaritoimintaan ja koulutuksen jälkeen koulutettu voi toimia pelinohjaajana 8v8 ja 5v5 -ottelutapahtumissa.

Mäntsälän Urheilijoiden jalkapallojaosto järjestää pelinohjaajien koulutuksen keskiviikkona 10.4.2024 kello 17:00 eteenpäin. Koulutus päättyy noin kello 20:45.

Koulutus koostuu teoriaosuudesta ja kenttäharjoituksesta.

Teoriaosuus järjestetään Mäntsälän kunnantalon kokoustilassa ja kenttäharjoitus Urheilupuiston Tekonurmella.

Pelinohjaajakoulutukseen voi ilmoittautua kuka tahansa vähintään 13-vuotias (syntymävuosi 2011) henkilö (Palloliiton suositus).

Kouluttajana toimii Jorma Hult.

 

Tällä lomakkeella voit ilmoittautua Mäntsälän Urheilijoiden Jalkapallojaoston kevään 2024 valmentajakoulutuksiin.

Valitse kurssi, jolle haluat ilmoittautua ja täytä perustiedot. Muista ilmoittaa nykyinen kotiseurasi.

Voit ilmoittautua seuraaviin koulutuksiin:

Futisvalmentajan startti alkaa 9.4.2024 ->
Ikävaihekoulutus alkaa 18.5.2024 ->

Koulutuksiin tulee ilmoittautua myös Palloliiton kautta. Lisätietoja Palloliiton ilmoittautumisesta saat lähempänä kurssin aloitusta.

Huomioithan, että Futisvalmentajan startti tulee olla suoritettu ennen Ikävaihekoulutukseen osallistumista. Koulutus on ilmainen Mäntsälän Urheilijoiden jäsenille, mikäli valmentaja sitoutuu valmentajaksi Jalkapallojaoston joukkueeseen yhdeksi kaudeksi. Mikäli osallistut koulutukseen, mutta koulutus jää kesken tulee kurssikulut sinulle maksettavaksi.

Myös seuran ulkopuoliset valmentajat ovat tervetulleita. Tässä tapauksessa osallistuja maksaa kurssikulut itse. Kurssin kulut ilmoitetaan myöhemmin, kun osallistujamäärä varmistuu.