Pallon kesyttäminen, joukkuehenki ja reilu peli


Kaikkia jalkapallon pelaajia yhdistää tavoite ”pallon kesyttämisestä”. Ohjatussa toiminnassamme tekniikkaharjoittelu aloitetaan jo heti ensimmäisestä harjoituskerrasta alkaen.

Jalkapallo on ennen kaikkea joukkuepeli. Se on sitä sekä kentällä että kentän ulkopuolella. Uusien kavereiden saaminen ja joukkuehenki houkuttelevat yhä laajempia joukkoja seuramme toimintaan. Kaikki saavat peliaikaa Palloliiton "Kaikki pelaa" -säännön mukaisesti. Toimintaa ohjaa leikkimielisyys, urheilullisuus ja terveiden elämäntapojen korostaminen.

Kilpailutoiminta

Toimintamme suosion taustalla on pitkäjänteinen, yli 50-vuotinen työ futiksen parissa. Tavoitteena on taata edullinen harrastus, jossa pelaaminen on hauskaa. Jalkapallojaoston kilpailutoiminta on osa Suomen Palloliiton toimintaa. Nuoremmat juniorit osallistuvat Uudenmaan junioriliigan sarjoihin Keski-Uudellamaalla ja vanhemmat SPL:n eteläisen alueen sarjoihin. Joukkueet osallistuvat kauden aikana myös useisiin turnauksiin ympäri maata.

Tule mukaan ja tuo kaverisi myös!

Kynnys jalkapallon harrastamiseen on seurassamme matala. Ei tarvitse olla luonnostaan Pukki - aina mahtuu mukaan. Futiksesta saat monipuolisen harrastuksen, johon Mäntsälässä on hyvät edellytykset.

Ota yhteyttä suoraan oman ikäryhmäsi joukkueeseen yhteystiedot sivulta.TAVATAAN KENTÄLLÄ !


Mäntsälän Urheilijat ry / Jalkapallojaosto