Mäntsälä Urheilijat jalkapallo varusteohje

MU:n JALKAPALLOJAOSTON VARUSTEOHJE 2023

Yleistä

Osa jalkapallotoimintaa on hyvän seura- ja joukkuehengen kannalta huolehtia yhteenkuuluvuuden tunteesta. Mäntsälän Urheilijoiden jalkapallojaostossa tuetaan joukkueiden ja toimihenkilöiden yhteenkuuluvuutta muun muassa yhtenäisin varustehankinnoin.

Jalkapallojaoston pelaajat ja toimihenkilöt pukeutuvat Mäntsälän Urheilijat ry ja Stadiumin tekemän yhteistyösopimuksen mukaisesti virallisissa tapahtumissa Niken varusteisiin. Varusteet toimitetaan suoraan Stadiumilta.

Peliasuun kuuluu vihreä lyhythihainen paita, vihreät shortsit ja vihreät sukat. Lisäksi on mahdollista hankkia lyhythihainen keltainen vieraspelipaita. Peliasun maksaa pelaaja. Lisäksi jokaiselle joukkueella on maalivahdin varusteet, joiden kustannus jaon kukin joukkue päättää.

Pelipaitojen käyttö muualla kuin virallisissa tapahtumissa on kielletty.

Tue seuraasi

Kaikki joukkueen tukiryhmän henkilöt ja perheenjäsenet voivat ryhtyä tukemaan haluamaansa joukkuetta sivulla https://www.stadium.fi/member_info jolloin kaikista ostoista saa joukkue 3% ja edelleen tukijan omat bonukset kertyvät normaalisti.

Varusteet

Peleissä ja turnauksissa jokainen pelaaja käyttää seuran virallista Niken peliasua. Maalivahdit käyttävät Niken maalivahdinpaitaa (oranssi) sekä mustia maalivahdinhousuja. Joukkueessa varusteiden tilaamisen hoitaa jokainen pelaaja itse joukkueen sopiman valikoiman mukaan. Jaosto suosittelee peliasun lisäksi ainakin teknistä harjoitusasua sekä sadetakkia.

Pelipaitojen numerointi on jaostossa määritelty siten, että numerot 1 ja 12 ovat maalivahtinumeroita. Pelaajanumerointi alkaa numerosta 2 ja jatkuu niin pitkälle, miten paljon joukkueessa on pelaajia. Ns. jääkiekkonumeroinnit eivät ole sallittuja. Uudelle pelaajalle annetaan se pelinumero ja peliasu, mikä seuraavana vapaana on.

Jaosto tarjoaa joukkueen vastuuvalmentajalle Niken ns. valmentajapaketin joihon kuuluu kollaripuku, T-paita sekä takki. Joukkue voi halutessaan tarjota vastaavan kokonaisuuden myös muille joukkueen tukiryhmäläisille; mm. joukkueenjohtajille sekä huoltajille, näihin joukkue voi käyttää Stadiumin bonusta, jota kertyy kaikista varustehankinnoista.

MU:n viirejä peleihin on saatavilla seuran toimistolta. Viirin hinta on 2,50 €/kpl ja ne laskutetaan suoraan joukkueen rahoista.

Seuralla on myös fanituotteita, kysy tarkemmin seuran toimistosta.

Varusteiden sovitus

Kaikista varusteita on toimistolla sovituskappaleet, joita voi käydä sovittamassa toimistolla aukioloaikoina.

Tilaukset

Varusteet tilataan pelaajan toimesta https://www.stadium.fi/seurat/1432426 sivuston kautta tai joukkueen varustevastaavan toimesta rekisteröitymällä sivulla https://www.stadiumteamsales.fi sivulta.

Toimitusaika on 1-4vk riippuen painatuksista.

Varusteiden painatus

Varusteiden painatukset MU logon ja nimikointien osalta tapahtuu Stadiumin toimesta. Painohinnat löytyvät tuotetiedoista, sponsorilogot voi painattaa Mainostarra JP.llä tai Stadiumilla (pyydä tarjous logotiedoilla).

Pelipaitojen selkään painetaan pelaajan sukunimi, muihin varusteisiin voi joukkue halutessaan painattaa pelinumeron.

Pelipaidan oikeaan olkapäähän tulee OP:n logo, muutoin ei varattuja mainospaikkoja jaoston tai seuran taholta.

Pelipaitoihin saa jaoston päätöksellä painattaa oman joukkueen sponsorilogot, sponsorit eivät saa kuitenkaan olla kilpailevia seuran tai jaostojen sponsoreiden kanssa. Tuulipukuihin, collegeasuihin ja muihin varusteisiin joukkueiden on mahdollista hankkia omia sponsoreiden painatuksia. Joukkueen omat sponsorit eivät saa kuitenkaan toimia samalla toimialalla jaoston sponsoreiden kanssa (Osuuspankki)

Yhteystiedot

Teamsales Tammisto / Janne Helenius <janne.helenius @ stadium.fi> 040 8267 887

Mainostarra JP Juha Pajula 040 730 7260 rakennusjahuolto @ pp.inet.fi