Futsal kausi avattu
T2009-10 / HAlku yjJulkaistu: 20.11.2023 08.19

T15 joukkue avasi futsal kauden kahdella voitolla Kameleonten-areenalla Espoossa.

Ensimmäisessä pelissä vastassa oli HooGee. Futsalin säännöt ja pelitapa mielessään asteli keskittynyt joukkue kentälle. Pallo liikkui taitavasti pelaajalta toiselle ja rohkeasti omaan pelaamiseen luottaen. Peli päättyi hienoon 0-5 yhteisjoukkueen voittoon.

Toisessa pelissä vastaan asettui HIFK. Ensimmäisen viiden peliminuutin aikana saatiin neljä maalia vastustajan verkkoon. Tämän jälkeen peli hieman tasoittui ja toisen puoliajan puolessa välissä vastustaja pääsi muutaman sekunnin sisällä rankaisemaan 2 kertaa. Numerot taululla vaihtuivat hetkessä 2-4 tilanteeseen, mikä kuvaa futsalin nopeatempoisuutta. Joukkue pelasi hienosti toisen erän loppuun ja maaleja ei enää tehty kumpaankaan maaliin ja pisteet napattiin mukaan.