Pelinohjaajan roolissa korostuu opastaminen ja ohjaaminen
Mäntsälän Urheilijat ryJulkaistu: 18.04.2024 09.15

Pelinohjaajan roolissa korostuu opastaminen ja ohjaaminen

(Kuvassa vasemmalta: pelinohjaajien yhteyshenkilö Leo Hätönen ja Mäntsälän Urheilijoiden valmennusvastaava Niko Vänttinen)


Mäntsälän Tekonurmella oli säpinää, kun lähemmäksi toistakymmentä innokasta nuorta osallistui Mäntsälän Urheilijoiden järjestämään pelinohjaajakoulutukseen keskiviikkona 10.4.


Pelinohjaajat ovat tärkeässä roolissa juniorijalkapallossa. Jotta alueemme juniorijoukkueiden otteluarki pyörii, tulee alueellamme olla elinvoimainen rinki Pelinohjaajia. Pelinohjaajan toiminnassa korostuu pelaajien auttaminen ja opastaminen, mutta samalla se vaatii kylmäpäisyyttä ja taitoa tehdä päätöksiä nopeasti ja paineen alla. Oli ilo huomata, että pelinohjaajakoulutus herätti paljon mielenkiintoa ja osallistujia oli myös lähialueen seuroista seuraväreistä välittämättä.


(Kuvassa keskelle Lahden Erotuomarikerhon kouluttaja Jorma Hult opastaa pelinohjaajia pillin vihellyksessä.)

Haluamme luoda pelinohjaajalle turvallisen ympäristön, jossa hän voi kehittyä pelinohjaajana ja kasvaa ihmisenä. Pelinohjaajien yhteyshenkilönä toimii Leo Hätönen, johon pelinohjaajat voivat olla yhteydessä yleisissä ohjaamiseen liittyvissä asioissa. Ottelutapahtumissa pelinohjaaja voi aina kääntyä kotijoukkueemme valmentajan tai joukkueenjohtajan puoleen.

Leon saa kiinni sähköpostilla osoitteesta markkinointi.jalkapallo (a) mantsalanurheilijat.fi

Mikäli haluat ohjata Mäntsälän Urheilijoiden juniorijoukkueiden otteluita ja olet käynyt pelinohjaajakoulutuksen voit ilmoittautua alla olevan lomakkeen kautta.

Alaikäinen pelinohjaaja: https://www.mu-jalkapallo.fi/joukkueet/12180/lomakkeet/10478/ilmoittautuminen-pelinohjaajaksituomariksi-alaikainen
Täysi-ikäinen pelinohjaaja: https://www.mu-jalkapallo.fi/joukkueet/12180/lomakkeet/10480/ilmoittautuminen-pelinohjaajaksituomariksi-taysi-ikainen