MU on valmistautunut EU:n tietosuoja-asetuksen voimaantuloon

25.5.2018

TIETOSUOJALAUSEKE

Tietosuojasi on meille tärkeää ja olemme sitoutuneet suojaamaan jäsentemme yksityisyyttä. Olemme päivittäneet tietosuojaselosteemme ja -käytäntömme vastaamaan 25.5.2018 voimaan tulevaa EU:n tietosuoja-asetusta (GDPR eli General Data Protection Regulation).

Mäntsälän Urheilijat ry käsittelee henkilötietojasi yhdistyksen toiminnan tarpeisiin, tarjoamiemme palveluiden toimittamiseen ja kommunikaatioon. Keräämme ainoastaan käyttötarkoituksen kannalta tarpeellisia henkilötietoja ja käsittelemme niitä vain ennalta määriteltyihin käyttötarkoituksiin.  

Jaamme henkilötietojasi luvallasi tai jos se on tarpeen, jotta voimme suorittaa tehtäviä, tarjota palveluita tai noudattaa lainsäädännöstä tulevaa velvoitetta. Esimerkkinä pelaajan/harrastajan rekisteröinti liittojen jäsenrekistereihin lisenssien ja vakuutusten voimaan saattamiseksi.

Mäntsälän Urheilijat ry voi käsitellä henkilötietoja kulloinkin voimassaolevan henkilötietolainsäädännön mukaisesti. Voimme myös ulkoistaa henkilötietojen käsittelyn osittain kolmannelle osapuolelle, jolloin takaamme sopimusjärjestelyin, että henkilötietoja käsitellään kulloinkin voimassa olevan henkilötietolainsäädännön mukaisesti ja muutoin asianmukaisesti.

Emme pääsääntöisesti siirrä henkilötietojasi EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.

Säilytämme henkilötietojasi vain niin kauan kuin on tarpeen erikseen määriteltyjen tarkoitusten toteuttamiseksi kulloinkin voimassaolevan lainsäädännön mukaisesti.

Rekisteriselosteemme löydät täältä.