Syyskausi käyntiin
Harraste Naiset / GasellitJulkaistu: 22.08.2023 19.21

Lähdimme syyskauden ensimmäiseen peliin Vantaalle Myyrmäki-halliin KeiKa/Paarmoja vastaan helteisessä säässä, joka tuntui hallin sisälläkin. Ensimmäisen maalin makuun pääsimme jo varhaisessa vaiheessa peliä, kun Nina syötti PP:lle, joka laukoi suoraan syötöstä pallon maaliin. Vielä ensimmäisen puoliajan lopulla me saimme epäsuoran vaparin, joka ei uponnut vastustajan maaliin. Tämän erikoistilanteen jälkitilanteesta KeiKa/Paarmojen hyökkääjät olivat nopeampia ja pääsivät vastahyökkäyksestä laukomaan pallon maaliin 1-1 tilanteeseen.

Toiselle puoliajalle lähdimme siis tasatilanteesta. Pallo liikkui hienosti puolelta toiselle, päästä päähän. Meidän hyökkäyspelaaminen tuotti tulosta ja PP:n syötöstä kapteenimme Saana pääsi kaukolaukauksesta vetämään pallon tolpan kautta verkkoon ja tulos 1-2. Tuo maali oli UPEA. Tästä KeiKa/Paarmat sisuuntuivat ja saivat loistavasta ylivoima hyökkäyksestä pallon 2-2 tilanteeseen. Pelin keskivaiheilla PP pistettiin niin sanotusti hodariin rankku alueella ja pilkku meille. Saana upotti pallon varmasti vasempaan alakulmaan, jolloin vastustajan veskarilla ei ollut mitään mahdollisuutta torjua tätä tarkkaa sijoitusta. Pelin lopussa tahti vain koveni ja viimeiset minuutit KeiKa/Paarmat pisti vielä enemmän pökköä pesään. Meidän puolustus kuitenkin piti ja voitimme lopulta ottelun 2-3 lukemin.

Peli oli kokonaisuudessaan vauhdikas aina ensimmäisestä minuutista viimeiseen sekuntiin. Tänään läpi pelin maalivahtimme Miia oli nainen paikallaan, upeita torjuntoja.