Jalkapallo on joukkuelajien eliittiä, ja tyttöjalkapallo suorastaan timanttia!

Tyttöjoukkue on ikäryhmälle 2009-2010 ja pelaa kaudella 2023 yhteisjoukkueella Halkian Alkun kanssa. Yhteisjoukkue perustettiin lokakuussa 2022 ja tämä mahdollisti molempien joukkueiden siirtymisen ison kentän 11 vs 11 pelaamiseen. Tällä hetkellä meillä on ringissä noin 22 huippu tyttöä. Treenaamme Mäntsälässä ja Pornaisten kentällä.

Osallistuimme Talvisarjaan ja nämä olivat ensimmäiset pelimme yhteisjoukkueella ja hienosti heti harrastesarjan voitto. Pelasimme kevään 2023 Palloliiton piirisarjan kakkosta ja nyt syyskaudelle nousimme ykköseen. Kesällä 2023 pelasimme StadiCupissa ja palkintona kaulaan ripustettiin pronssimitalit.

Työt pelasivat keväällä 2023 joukkueena Helmariliigassa, joka on Palloliiton järjestämä tapahtuma. Kilpailujärjestelmän pelejä järjestetään alueellisesti ja valtakunnallisesti järjestettävissä Helmaritapahtumissa, joista koko joukkueella tai yksittäisillä pelaajilla on mahdollisuus päästä etenemään jatkopeleihin. Lue lisää Mäntsälän uutisista Järvenpään tapahtumasta. Jatkoon pääsi muutama tyttö, vaikka joukkueena matka päättyi toiseen tapahtumaan Jätkäsaaressa.

Tervetuloa seuraamaan meidän pelejä, jotka näet tapahtumakalenterista