Tervetuloa uusi pelaaja!

Oletko sinä seuraava Messi, Ronaldo tai Mbappé? Vai haluatko vain nauttia jalkapallon tuomasta ilosta, parhaista pelikavereista sekä intohimoisesta ja positiivisesta valmennuksesta?


Kipinät on jalkapallojoukkue 2015 ja 2016 syntyneille pelaajille. Treenaamme useasti viikossa unohtamatta niin sarja-, turnaus- kuin harjoitusotteluita. Joukkueemme toimii usealla taitotasolla.

Missiomme on tarjota jokaiselle tämän ikäluokan pelaajalle positiivinen ja turvallinen ympäristö kehittyä, haastaa itseään ja pelata jalkapalloa. Olet sitten vasta-alkaja, joka haluaa laittaa nappikset ensimmäistä kertaa jalkaan tai osaava pallotaituri, joka haluaa haastaa itseään - meille sinä olet tärkeä osa joukkuetta.

Kipinöiden valmennuksessa on osaamista niin joukkue-, taito- kuin maalivahtivalmennuksesta. Olemme intohimoinen porukka, joka haluaa jatkuvasti kehittää itseään valmentajina pelaajien mukana. Valmentajillamme on eri tasoisia (tai ovat suorittamassa) Suomen Palloliiton valmentajalisenssejä (FVS, IKV, MV D & C, UEFA C, UEFA GK B sekä Jalkapallotekniikat).Kaikki uudet pelaajat ovat tervetulleita!

Uudet pelaajat voivat olla yhteydessä oman ikäluokkansa joukkueenjohtajaan ensimmäisten treenien sopimiseksi!

P2016 Joukkueenjohtaja Tiia Hätönen
puh. 045 127 5735
P2016jojo.jalkapallo@mantsalanurheilijat.fi

P2015 Joukkueenjohtaja Maria Kämppi
puh. 044 370 0524

P2015jojo.jalkapallo@mantsalanurheilijat.fi


Nähdään kentällä!