Uusi pelaaja

Tervetuloa mukaan MU:n toimintaan!

 

Mukaan pääset joko jalkapallokoulun kautta tai osallistumalla suoraan ikäluokan toimintaan. Ikäluokka määräytyy syntymävuoden mukaan, esimerkiksi 2003 syntynyt poika P02-03 joukkueeseen ja 2008 syntynyt tyttö T07-09 joukkueeseen.

 

Ota yhteyttä oman ikäluokan joukkueenjohtajaan ennen ensimmäisiin treeneihin tuloa. Joukkueenjohtaja lisää pelaajan joukkueen Nimenhuutoon (harjoituksiin ilmoittautumisohjelma) tai ohjeistaa kirjautumaan sinne itse.

 

Ensimmäisellä kerralla vakuutusturva ei ole voimassa, ellei lapsella ole omaa harrastus/kilpailutoiminnan kattavaa vakuutusta. Joukkueenjohtajan tehtävänä on varmistaa, että pelaajalla on oma vakuutus, joka kattaa harrastus- ja kilpailutoiminnan ja mikäli ei ole, hankkia pelaajalle pelipassi ja siihen liittyvä vakuutus toiminnanjohtajan kautta.

 

Pelaaja voi kuukauden ajan käydä kokeilemassa toimintaa ja viimeistään sen jälkeen hoidetaan pelipassi ja vakuutusasiat sekä toimitetaan jaostomaksut.

Mikäli olet pelannut aikaisemmin jossain muussa seurassa, tulee pelaajan edustusoikeuden siirto laittaa vireille, siirto laitetaan alulle uuden seuran toimesta.

 

Seuran jäseneksi liittymistä ja laskutusta varten uuden pelaajan on ilmoittauduttava seuran jäseneksi, se onnistuu täältä.

Lisätiedot MU toiminnanjohtaja toimisto @ mantsalanurheilijat.fi tai 040 359 2219.