Uusi pelaaja

 

Tervetuloa MU P07/08/09 -joukkueeseen!

Harjoituksiin ovat tervetulleita v. 2007-2009 syntyneet pojat. Lisää pelaajia tarvitaan, joten kerro kaverillekin ja tule paikan päälle!

 

Pelaaja aloittaa

Varusteiksi sopiva liikuntavaatetus, nappulakengät ja säärisuojat. Mukaan harjoituksiin oma pallo (koko 4) ja juomapullo (vesi) sekä reilusti iloista mieltä. Ilman säärisuojia et voi osallistua. Saavuthan ensimmäisiin harjoituksiin huoltajan kanssa.

Pelaajan tiedot tulee ilmoittaa nettilomakkeella, Pelaajakortti

Jos jalkapallo on teille uusi laji, voitte käydä yhden (1) kuukauden ajan kokeilemassa maksutta, miltä jalkapallo tuntuu. Tämän jälkeen maksetaan jäsen- ja jaostomaksua. Maksuton kausi koskee uusia pelaajia, jotka eivät ole aiemmin harrastaneet seurassa.

Huomaa kuitenkin, että ennen ensimmäistä maksua, SPL:n pelipassi ja siihen kuuluva vakuutus ei ole voimassa. Huolehdithan pelaajasi vakuutusturvasta maksuttomalla jaksolla, pelipassi ja siihen kuuluva vakuutus on voimassa vasta saatuasi siitä vahvistuksen jaostolta. Oman vakuutuksen omaavan on täytettävä vakuutustodistuslomake ja toimitettava se jojolle.

Ennen pelipassin olemassaoloa pelaaja ei voi osallistua peleihin.

Jos jalkapallo tuntuu kokeilun jälkeen mieluisalta, saatte joukkueenjohtajalta tarkemmat ohjeet maksuista.

 

Kaikki pelaa

Jalkapallo on ennen kaikkea joukkuepeli. Se on sitä kentällä, että kentän ulkopuolella. Uusien kavereiden saaminen ja joukkuehenki houkuttelevat yhä laajempia joukkoja seuramme toimintaan. Toimintaamme ohjaavat Suomen Palloliiton ”Fair Play” eli ”Reilun Pelin säännöt” Ne takaavat, että kaikki saavat peliaikaa ja toimintaa ohjaa leikkimielisyys, urheilullisuus ja terveiden elämäntapojen korostaminen.

Tervetuloa mukaan!

 

Pelaajakortti

 

Tämä täytyy jokaisen pelaajan osalta tehdä mahdollisimman pian aloittamisen jälkeen. Siinä joukkueen toimihenkilöt saavat tarvittavat tiedot pelaajasta.

PELAAJAREKISTERIKORTTI

PELAAJA

*
*
*
*
*
*

HUOLTAJIEN TIEDOT

*
*
*

PELAAJAN KOHDALLA HUOMIOITAVAA
(esim. allergiat, harjoittelua rajoittavat tekijät, lääkkeet)

*
*
*
*
*
*
*

 

TIEDOT KÄSITELLÄÄN LUOTTAMUKSELLISESTI!

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.