P07-09

 

Joukkueen esittely

 

TERVETULOA P07-09 SIVUSTOILLE!
 

Kaikki v. 2007-2009 syntyneet pojat ovat tervetulleita mukaan joukkueen toimintaan ja jalkapalloharrastuksen pariin. Aikaisempaa jalkapallokokemusta ei tarvita, into pelaamiseen riittää.

MU:n P07-09 ikäluokkamalli uudistui 1.11.2017 ja tämän myötä pyritään takaamaan kaikille laadukas ja monipuolinen valmennus tasosta riippumatta. Uusi malli antaa jokaiselle pelaajalle hyvät edellytykset kehittyä jalkapalloilijana, aina harrastetasolta tavoitteelliseen kilpatasoon.

Joukkue muodostuu kahdesta ryhmästä: MU P07-09 VIHREÄ tarjoaa tavoitteellista kilpatoimintaa ja MU P07-09 KELTAINEN laadukasta haastejoukkuetoimintaa pelaajille.

MU VIHREÄ toiminta on tavoitteellista kilpatoimintaa ja se on tarkoitettu kaikille lajiin innokkaasti suhtautuville pelaajille. Ryhmän päävalmentajana toimii Tommi "Tomppa" Vainio, jolla on vahva kokemus lasten valmennuksesta.  Ryhmä harjoittelee 3x viikossa 

MU KELTAINEN toiminta on laadukasta haastejoukkuetoimintaa iloisella ja yritteliäällä meiningillä. Ryhmän päävalmentajana toimii Tommi "Tomppa" Vainio ja valmennus on seuran valmennuslinjauksen mukainen. Ryhmä harjoittelee 2xviikossa

Tervetuloa mukaan MU jalkapallon P07-09 joukkueen toimintaan!

Uusia pelaajia mahtuu vielä mukaan, joten tervetuloa iloiseen joukkoomme ja upean joukkueharrastuksen pariin. Otathan yhteyttä joukkueenjohtajaan, joukkueen yhteystiedot löytyvät täältä.

Lisää tietoa löydät Uusi pelaaja -sivulta