P/T2017

P/T 2017 joukkue aloitti toimintansa kesäkuussa 2022!

 

Leikkimielistä pelailua ja monipuolista tekemistä! P/T2017 koostuu 2017 vuonna syntyneistä tytöistä ja pojista. Mukaan ovat kuitenkin tervetulleita myös 2016 syntyneet sekä 2018 syntyneet lapset (vanhemman harkinnan mukaan, onko joukkueen toiminta lapsen ikään sopivaa).

Ohjaaja: Venla Paunonen

Haluaako lapsesi mukaan joukkueeseen? Ole yhteydessä: venla.paunonen@hotmail.fi

 

HUOM! Vanhempien tulee jäädä kentän laidalle harjoitusten ajaksi avustamaan harjoituksen kulussa, kuten vessakäynneissä, kengän nauhojen sidonnassa ym. Jos oma vanhempi ei voi jäädä, tulee nimetä toinen vanhempi.

 

Joukkue kaipaa vanhempia ja muita vapaaehtoisia mukaan toimintaan! Ilmoittaudu mukaan ja ole mukana mahdollistamassa joukkueen toiminta: venla.paunonen@hotmail.fi

 

TÄRKEÄÄ INFOA:

 

Harjoituksiin mukaan:

Säähän sopiva vaatetus, nappikset tai lenkkarit, säärisuojat, vettä juomapulloon.

 

Maksut:

Osallistumismaksu koostuu seuran jäsenmaksusta, jalkapallon jaostomaksusta sekä pelipassista/lisenssistä + vakuutuksesta:

  • Seuran jäsenmaksu vuonna 2022: 12€ / vuosi
  • Jalkapallon jaostomaksu vuonna 2022: 240 € / pelaaja / vuosi. Laskutetaan kahdessa erässä helmikuussa ja heinäkuussa. Koska toimintamme alkaa kesken kauden, laskutetaan vain toteutuvista kuukausista (myös jos pelaaja aloittaa myöhemmin).
  • Pelipassi/lisenssi + vakuutus: Maksetaan ennen sarjakauden alkua. Seuraava maksu keväällä 2023, mikäli lapsi on osallistunut jalkapallokouluun vuonna 2022 (maksuun sisältyi pelipassi). Lisätietoa pelipassista/lisenssistä ja vakuutuksista löydät täältä.

Lisätietoa maksuista löydät täältä.

Joukkuemaksua ei ainakaan toistaiseksi peritä tältä joukkueelta.

Maksuille voi hakea myös tukea, katso lisätiedot täältä.

 

Vahingon sattuessa:

Vahingon sattuessa, lisätietoa löytyy täältä.