MU Gasellit & MUNKKI-35

Hei sinä nainen!


Haluaisitko aloittaa uuden harrastuksen?
tai palautella mieleen vanhoja futis taitoja nuoruudesta?

MUGasellit on Mäntsälän Urheilijoihin v. 2012 perustettu aikuisten naisten harraste-/ kuntofutis joukkue johon kaikki futiksesta kiinnostuneet naiset ovat tervetulleita mukaan.
Aikaisempaa futiskokemusta ei tarvitse olla.

Joukkueestamme löytyy  tällä hetkellä n. 15 enemmän ja vähemmän aktiivista harrastajaa vuonna -99 syntyneistä vuoteen -65 syntyneisiin naisiin.

Tarkoituksena on pallotella ja pelailla rennolla menolla. Pääasiana on päästä harrastamaan liikuntaa pari kertaa viikossa.

Kesällä Gasellit osallistuu futiksen naisten harrastesarjaan ja talvella jossakin hallissa pelattaavaan aikuisten talvisarjaan mutta mitään pakollista osallistumista peleihin ei ole.

MUNKKI-35 ryhmä perustettiin 2018 tammikuussa Gasellien rinnalle samaan joukkueeseen. Munkit pelaa ikänaisten 35v sarjassa kesällä ja talvella pelataan yhdistettynä joukkueena talvisarjaa.

Toiminnan  peruspilarina on hauskanpito kentällä, kunnon kohotus sekä säännölliset harjoitukset, joissa kukin voi käydä omien menojen salliessa... näinhän se vähän meillä aikuisilla on kaikkine menoinemme (lapsia/ miehiä/ muita harrastuksia/ töitä/ lemmikkejä) :-P

 

Uudet pelaajat tervetuloa mukaan! 

Mukaan pääsee kun uskaltautuu harjoituksiin, kaikki kiinnostuneet ovat tervetulleita värikkääseen joukkoomme..
Tule rohkeasti ottamaan hihasta kiinni kentällä tai ota yhteyttä joukkueenjohtajaan tai valmentajiin jos olet kiinnostunut tulemaan mukaan toimintaan. 

Pelaaja tarvitsee ainakin seuraavat varusteet: säärisuojat, nappulakengät ja pallon (koko 5) sekä suosittelemme juomapullon mukaan ottamista.

Tutustumaan voit tulla ilmankin, mutta turvallisen ja tehokkaan harjoittelun takia edellä mainitut tulee hankkia mahdollisimman pian.

Huomioithan, että pelaajalla EI ole vakuutusturvaa seuran puolesta.

Uusilla pelaajilla kuukauden maksuton kokeilu, jonka jälkeen hoidetaan maksut kuntoon joukkueenjohtajan ohjeistuksen mukaan.

Maksuja on kahdenlaisia: MU jaoston jäsen-/jaostomaksu, ja harrastepassi/vakuutus. Lisäksi kukin kustantaa varusteensa itse.
 

Tästä FC Gasellit (N LKKI) Yhteystietoihin

 
NÄHDÄÄN MUKAVAN HARRASTUKSEN PARISSA!