PPS-MU Futsal 1-15 (0-6)

20.12.2015

PPS-MU Futsal 1-15 (0-6)

 

Peliin lähdettiin loistavan EBK/U20 voiton jälkeen luottavaisin mielin ja hyvin valmistautuneena. PPS oli ennakkoon lohkon heikoin joukkue, joten maaleja piti saada aikaiseksi. Lohko on tasainen, joten maalit merkkaavat paljon.

 Mutta lauantai aamu toi mutkia matkaan. Useamman mutkan jälkeen päästiin kuitenkin pelipaikalle Tikkurilan urheilutalolle. Molemmat maalivahdit olivat jääneet pelistä pois.  Joten MU joutui laittamaan palikat uusiksi. Tolppien väliin asteli tuttuun tapaan näissä "tilanteissa" Tomi Ristolainen. 

Peli alkoi varovaisesti ja etsien vielä uomiaan. Otteluun valmistautuminen ei mennyt joukkueelta ihan kohdilleen ja se näkyi pelissä. Noin kolmen minuutin kohdilla Oliver Sahlberg avasi ketsuppi pullon Ville Hovin avustuksella. Ja siitä alkoi maaleja syntymään tasaisen tappavasti. Puoliajalle mentiin tilanteessa 0-6. 

Toinen puoliaika jatkui samalla kaavalla kuin edellinen. Nättejä maaleja syntyi tasaisesti. PPS sai kuin saikin kavennus maalin tilanteeseen 1-11. Loppunumeroiksi 1-15 laittoi verkon perukoille Juha Jantunen Ville Hovin syötöstä.

Peli oli vaikea, kun vastustaja oli kovin passiivinen ja ei hyökkäysillään päässyt oikein kunnon tilanteisiin. Muutaman vedon joutui Ristolainen torjumaan, mutta kaiken kaikkiaan oli kyllä sellainen sunnuntai höntsä peli. MU pyrki pitämään omaa peliään, mutta sortui välillä liian yksin yrittämiseen ja lopetti liikkeen kun ei vastustajakin oikein liikkunut. 

Kolme pistettä ja parannusta maalieroon siitä pystyi olemaan tyytyväinen. Samoin kun pelattiin omaa peliä, niin syntyi hienoja kuvioita ja maaleja.

Seuraavassa pelissä 3.1.2016 klo 13:30 on vastassa NuPs. Joten vastus kovenee, mutta se ei haittaa. Eiköhän pojilla ole uusi vuosi ja uudet kujeet.

 

 

Kokoonpano:

MV Ristolainen(C)

Grefberg, Hovi.V, Jantunen, Kuosa

Piironen, Hovi.M, Sahlberg

 

Tehot:

Sahlberg 5+2

Hovi.V 2+5

Jantunen 3+1

Grefberg 1+3

Hovi.M 2+1

Kuosa 1+2

Piironen 1+0