EPS-MU Futsal 5-6 (4-2)

28.11.2015

EPS-MU Futsal 5-6 (4-2)

 

Peli alkoi niin, kuin on alkanut joka peli tällä kaudella. Helppoja maaleja annettiin vastustajalle lepsun puolustus pelin ansiosta. Myöskään maalivahtipeli ei alkanut hyvin, oli mehukatti käsistä jäänyt kotiin ja vastustajalla oli helppo työ mennä 3-0 johtoon. Peli oli hyvin MU:n halussa, mutta tulosta tuli väärään päätyyn. Oli jo tulla 4-0, jollei Piiroinen olisi ottanut vastustajalta vauhtia pois keltaisen kortin arvoisesti. Ensimmäisen puoliajan loppupuolella Piironen syötti Joona Dysterille joka haastoi keskellä EPS:n puolustusta. Tutut veivit ja veto alanurkkaan. Kavennus 3-1 oli enemmän kuin paikallaan. Siinä vaiheessa EPS otti aikalisän. MU:n pelin parannuttua EPS reagoi. Heti aikalisän jälkeen EPS siirtyi 4-1 johtoon. Taas lunta tupaan liian helposti. Mutta ensimmäisen puoliajan loppuun syntyi kavennus 4-2. Kuosa löysi hyvin Ristolaisen maalin edestä. Pallo haltuun, käännös ja maali. Koppiin lähdettiin kahden maalin takaa.

 

Toiselle puoliajalla MU tuli paremmin valmiina. Peli oli heti MU:n hallussa ja vaarallisia tilanteita saatiin aikaan. Vastustajan paras pelaaja kumminkin esti nämä hyvin. Maalivahti oli kyllä vastustajalla mies paikallaan. Hyviä vastaan tuloja ja aika pois MU:n hyökkäyksistä. Siihen löytyi kumminkin keinot. Mikko Hovi pääsi antamaan poikittaisen syötön pitkän hyökkäyksen päätteeksi. Pallo maalille, josta Ristolainen laittoi pallon verkon perälle. 4-3 ja peli kulki. Kesken MU:n hallinnan Maalivahti Leinonen joutui rikkomaan EPS:n pelaajaa Maalivahdin alueella. Pallo pilkulle. Siinä vaiheessa Leinonen torjui ottelun yhden tärkeimmistä torjunnoista. Siitä muutama minuutti ja Leinonen ei voinut estää EPS:n 5-3 maalia. Mutta MU:lla oli silti henki päällä. MU sai vapaapotkun n.10 metristä. Ville Hovi asettui Dysterin kanssa juonimaan vapaapotkua. Ville Hovi ampui ja maalivahti torjui pallon eteensä. Ristolainen oli haaskalla ja hattutemppu oli valmis. Tilanteessa 5-4 oltiin taas maalin päässä. Joukkue taisteli ja siinä joutui taas vastaavasti EPS:n maalivahti rikkomaan Oliver Sahlbergiä maalivahdin alueella. Pallo pilkulle ja Ristolainen ampumaan. Terävä veto vasempaan alanurkkaan ja peli oli tasan 5-5. Ottelu näytti jo päättyvän tasalukuihin. Kaksi minuuttia ennen päätös vihellystä maalivahti Miika Leinonen heitti pallon Piiroselle yli puolen kentän. Piironen otti pallon haltuun ja murtautui EPS:n puolustusen läpi. Pallo varmasti verkon perälle hyvin vastaan tulleen maalivahdin. 5-6 tilanteessa ja vajaat kaksi minuutti jäljellä MU laittoi jäitä hattuun. Peli jäädytettiin, laitettiin bussi maalin eteen... Mitä näitä nyt on ja voitto kotiin. 

MU sai kasattua rivit hienosti toiselle puoliajalle ja kairattua hienon taisteluvoiton. Alun epävarmuus, huonot syötöt ja maalivahtipeli oli jäänyt koppiin. Joukkue nosti tasoaan loistavasti toiselle puoliajalle, joka pelaajaa myöten. Hyökkäys aktiivisuutta joukkue sai parannettua edellisiin peleihin, mutta puolustus pelin kanssa oli taas vaikeuksia varsinkin ottelun alussa. Siihen joukkue yrittää nyt löytää huomattavaa parannusta. 

 

Kokoonpano:

Ristolainen, Kuosa, Hovi.M, Sahlberg

Hovi.V(C), Dyster, Maanela, Piironen

Arponen

 

Tehot:

Ristolainen 4+0

Piironen 1+1

Dyster 1+0

Kuosa 0+1

Hovi.M 0+1

Hovi.V 0+1

Leinonen 0+1