Valmentajaksi?

Haluaisitko valmentajaksi MU jalkapallojaostoon?

 

MU jalkapallojaosto on osa Mäntsälän Urheilijoita, jolla on yhteensä kahdeksan eri lajijaostoa. MU jalkapallo on toiminut jo vuodesta 1965 ja lisenssipelaajia on tällä hetkellä jalkapallossa noin 300. Futsal-pelaajat mukaan laskettuna lisenssipelaajien määrä on noin 320 pelaajaa. Jaostossa on joukkueita junnuista edustukseen sekä myös harrastejoukkueita niin junioreille kuin aikuisillekin. Joukkueemme pelaavat Opel-liigaa tai piirisarjoja, erinäisiä turnauksia sekä Futsal-sarjaa.

Haemme valmentajia sekä apuvalmentajia alati kasvavaan toimintaamme sekä ohjaajaa kerhotoimintaan.

Oma-aloitteisuus, yhteistyökyky, sitoutuminen, itsensä kehittäminen ja positiivinen asenne ovat asioita, joita odotamme jaostomme valmentajilta/ohjaajilta. Valmentaja toimii yhteistyössä joukkueessa olevien muiden valmentajien kanssa sekä lähi-ikäluokkien valmentajien kanssa kuin myös tarvittaessa muiden jaostojen valmentajien kanssa. Ohjaaja toimii erinäisissä kerhoissa 1- 5 h/viikossa.


Perehdytämme valmentajat/ohjaajan tehtävään sekä tarjoamme koulutusta. Valmentajien ja ohjaajan tukena ja apuna on jaoston valmennusvastaava sekä seuran toiminnanjohtaja.

Lisätietoja

Lisätietoja antavat arkisin jalkapallojaoston valmennusvastaava Sami Remes, puh. 050 393 5509 ja MU nuorisopäällikkö Tomppa Vainio,Sähköpostitse valmennus@mu-jalkapallo.fi tai valmennuspaallikko@mantsalanurheilijat.fi. 

Lähetä hakemuksesi alla olevalla hakemuslomakkeella tai vapaamuotoisesti sähköpostitse osoitteella toimisto@mantsalanurheilijat.fi.

*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.