Pelipassit (lisenssit) ja vakuutukset

Pelipassit ja vakuutukset kaudella 2023

 

Pelipassi oikeuttaa pelaamaan kotimaisissa sarjoissa ja turnauksissa. Pelipassilla saa lisäksi alennuksia ottelulipuista sekä muita jäsentarjouksia. Sama pelipassi käy sekä jalkapallossa että futsalissa sen voimassaoloaikana.

 

Leikkimaailmaikäisille tiedoksi: Opel-liigaan riittää korttelipassi (hankitaan joukkueenjohtajan kautta). Piirin sarjoihin tarvitaan pelipassi.

Onko PalloID hukassa? 
PalloID löytyy pelipassikortilta, Futis-sovelluksesta tai jäsenlehden takakannesta.
Yksittäinen pelaaja voi pyytää tarvittaessa PalloID:nsä sähköpostitse seuran toimistolta toimisto@mantsalanurheilijat.fi tai Pelipaikasta osoitteesta tuki@palloliitto.fi, yhteydenottolomakkeella
tai soittamalla tukipalveluun puh. 09 - 3158 5000.

https://www.palloliitto.fi/kilpailut/pelipassit-ja-vakuutukset#Pelipassit

 

Lisää tietoa Pelipassista ja vakuutuksista piirin sivulta, jossa myös toimintaohjeet, jos jotain sattuu:

 

EU:n yleinen tietosuoja-asetus (GDPR) astuu voimaan 25.5.2018 ja tämän vuoksi Pelipaikkaan on tehty muutoksia. Suurimpia yksittäisiä muutoksia ovat vaatimus antaa suostumus henkilötietojen käsittelyyn sekä henkilötunnuksien poistuminen järjestelmästä.

Kirjaudu Pelipaikkaan >>

  • Käyttöohjeet ja tuki
  • tukipalvelun sähköposti: tuki@palloliitto.fi tai seuran taholta toimisto@mantsalanurheilijat.f

HUOM! Mikäli pelaat sekä jalkapalloa että futsalia, muista uudistaa myös futsalin rooli! Sama lisenssi ja vakuutus käy molempiin, futsal-roolin uudistaminen on maksuton, mikäli jalkapallon puolella maksu on suoritettu sekä myös toisinpäin.

Kilpailutoiminnan kattava vakuutus on pakollinen kaikille lapsille ja nuorille. Aikuisille vakuutus on pakollinen/suositeltava sarjatasosta riippuen.

Mikäli pelaajalla on voimassa oleva vakuutusturva, joka korvaa jalkapallon kilpailutoiminnan, harjoittelutoiminnan ja niihin liittyvien matkojen yhteydessä sattuneet tapaturmat kotimaassa ja ulkomailla pelipassikauden välisenä aikana, ei hänen tarvitse ottaa sen lisäksi muuta vakuutusta. 

Oman vakuutuksen on oltava vähintään pelaajan iän tai sarjatason mukaisen pelipassivakuutuksen tasoinen. Koska seura on vastuussa siitä, että pelaajillaan on voimassa oleva vakuutusturva, niin seura vaatii toimittamaan todistuksen tästä vakuutuksesta seuran edustajalle = oman joukkueen joukkueenjohtajalle.

Vakuutustodistus alla. Täytä, tulosta ja toimita joukkueenjohtajalle.