Mukaan toimintaan

Mukaan pelaamaan, valmentamaan, huoltamaan, kannustamaan tai tuomaroimaan

Kynnys tulla mukaan toimintaan on alhainen. Voit kokeilla lajin harrastusta jaostossamme ilman maksua kuukauden. Ilmoittaudu suoraan ikäsi ja sukupuolesi mukaiseen joukkueeseen. Oman ikäluokan puuttuessa, ota yhteyttä lähimpään vanhempaan ikäluokkaan. Yhteystiedot löydät sivuiltamme. Soittele, jos haluat lisätietoa toiminnastamme - mukaan voit tulla koska vain, vuodenajalla ei ole väliä. Joukkueissa on hyvin tilaa tulla mukaan vanhempanakin. Ei tarvitse olla luonnostaan Messi tai Ronaldo - me opetamme!

Jaoston lasten jalkapallokoulu on tarjoaa mahdollisuuden kokeilla lajia ohjaajiemme avulla. Jalkapallokoulu järjestetään vuosittain. Yleensä jalkapallokoulun jälkeen perustetaan uusi, nuorin, ikäkausijoukkue ja vanhemmat lapset voivat luontevasti siirtyä jo valmiisiin joukkueisiin.

Toiminnassa on aina tarvetta valmentajille, huoltajille ja joukkueenjohtajille. Jos omaat näitä kykyjä jo entuudestaan, tule mukaan - ota kursailematta yhteyttä!

Suuri tarve on myös erotuomareille. Sarjapeleissä kotipelimme tuomitsevat Lahden erotuomarikerhon (LEK) tuomarit. Jos olet kiinnostunut - ota yhteyttä jaoston puheenjohtajaan. Jaosto tukee tuomarikoulutusta LEK:ssä.

Tekonurmi lisännyt selvästi kiinnostusta

Futiksen kasvavaa suosiota Mäntsälässä on kiihdyttänyt vuonna 2006 valmistunut MU:n ja kunnan yhteishankkeena toteutettu uuden sukupolven tekonurmi, jossa on varaus lämmitykselle. Parantuneet olosuhteet ovat tuoneet lisää pelaajia ja toimihenkilöitä mukaan MU:n jalkapallojaoston toimintaan. MU:n vuorot tekonurmella arki-iltaisin ja viikonloppuisin takaavat hyvät olosuhteet lajin harrastamiselle.

Myös kunnan asukasmäärän voimakas kasvu on näkynyt MU:n pelaajamäärän kasvuna eri ikäryhmissä, myös aikuisten futiksessa. Futis on hyvä tapa saada kavereita ja oiva kuntoilutapa!