Jaostomaksut

Edullinen harrastus

MU:n jalkapallon suosion takana on pitkäjänteinen, yli 50-vuotinen seuratyö, jossa tavoitteena on ollut taata edullinen harrastus, jossa pelaaminen on hauskaa. Maksamalla jaostomaksun, Palloliiton pelaajalisenssin ja vakuutuksen, saat 2-3 kertaa viikossa ympäri vuoden ohjattua toimintaa. Toiminnasta vastaavat koulutetut valmentajamme. Käytössämme on laadukkaat nurmikentät, tekonurmikenttä ja hiekkakentät aivan Mäntsälän ytimessä.

Jos et ole varma, onko futis seurassamme se "minun juttuni", voit kokeilla ilman jäsenmaksua kuukauden miltä meno maistuu.

Jaostomaksulla saat

  • Ohjattua toimintaa koulutettujen valmentajien avustuksella.
  • Oikeuden pelata tekonurmella iltaisin MU:n vuorojen mukaisesti
  • Oikeuden omatoimiharjoitteluun tekonurmella vapaina jaoston aikoina
  • Oikeuden harrastaa lajia myös talviaikoina salivuoroillamme

Lisenssimaksu ja vakuutus

Jaostomaksun lisäksi jokaisella pelaajalla tulee olla myös ns. pelaajalisenssi, joka mm. oikeuttaa osallistumaan Suomen Palloliiton alaisten piirien järjestämiin sarjoihin. Lisenssimaksu maksetaan ennen sarjakauden alkua. Lisenssimaksu vaihtelee pelaajan iän mukaan. Lisenssin yhteydessä ostettu vakuutus tulee voimaan ostohetkellä. Joukkueenjohtajat tietävät pelaajien tarvitsemat lisenssit ja ohjeistavat pelaajia/vanhempia.

Jaostomaksun maksaminen

Mäntsälän Urheilijat ry on siirtynyt käyttämään Fivaldi taloushallinto-ohjelmistoa, joka toimii samalla jäsenrekisteriohjelmana. Joukkueenjohtaja pyytää täyttämään pelaajarekisterikortin, josta tiedot siirretään Fivaldiin. Laskutus hoidetaan pääsääntöisesti sähköpostitse. On tärkeää ilmoittaa joukkueenjohtajalle, mikäli laskutussähköposti muuttuu.

Kysy tarvittaessa lisää joukkueenjohtajaltasi.

 

MU jalkapallojaoston jäsen- ja jaostomaksut

 

  • MU jäsenmaksu on vuonna 2023 aikuisilta 25€ (2006 vuonna syntyneet ja vanhemmat) ja 12€ alle 16 vuotiailta. Seuran jäsenmaksu veloitetaan eräpäivällä 28.2. Seuran jäsenmaksu kuuluu jokaisen seuran toiminnassa pelaajana tai toimihenkilönä mukana olevan henkilön maksaa. Seura perii jäsenmaksun koko seuran yhteisten kulujen kattamiseksi. Maksettua jäsenmaksua ei palauteta.
  • MU:n jalkapallon jaostomaksu vuonna 2023 on 260 €/pelaaja. Jaostomaksu laskutetaan kahdessa samansuuruisessa erässä (130 € tai 90 €), 28.2. sekä 31.7. Jaosto perii jaostomaksun koko jaoston yhteisten kulujen kattamiseksi, maksettua jaostomaksua ei palauteta.
  • Sisaralennuksella maksu on 180 €. Vanhin lapsi maksaa täyden hinnan, jonka jälkeen nuoremmat sisarukset maksavat kukin alennetun hinnan.
  • Itse pelaavien valmentajien, joukkueenjohtajien ja huoltajien oma maksu on 260€.
  • Futsal-pelaajan ja harrastejoukkueen jäsenen jaostomaksu on 140€.
  • Pelaamattomien toimihenkilöiden maksu on 25 € (=emoseuran jäsenmaksu).

POIKKEUS JAOSTOMAKSUUN:

Kesken kauden aloittavat pelaajat saavat ohjeet oman joukkueen joukkueenjohtajalta maksujen osalta.

Jaostomaksun lisäksi tulee joukkuemaksut, jotka jokainen joukkue määrittää itse. Maksu määräytyy sen mukaan, miten joukkue varoja tarvitsee mm. turnausmaksuihin, varustehankintoihin, valmentajien korvauksiin jne. Joukkuemaksun suuruuden saat tietoosi kysymällä ko. ikäluokan joukkueenjohtajalta.

VÄHÄVARAISTEN PERHEIDEN TUKI JALKAPALLON HARRASTUSMAKSUUN

MU jalkapallojaosto antaa mahdollisuuden anoa tukea jaostomaksuun taloudellisin perustein. Hakemukset toimitetaan sähköpostin kautta ja ne käsitellään luottamuksellisesti. Tukihakemuksia käsitellään kahdesti vuodessa, hakemukset oltava palautettuna .

Mitä maksuilla katetaan?

 

Seuran jäsenmaksulla katetaan mm. toimiston kulut, seuran pakolliset kulut mm. kirjanpito ja vakuutukset

Jaostomaksulla katetaan mm. sisävuorot talvikaudella, tekonurmen huoltotoimenpiteet, tuomarimaksut (Palloliiton sarjat, Junioriliiga), valmentajien ja muiden toimihenkilöiden koulutukset, valmentajatapaamiset, jojo-kokoukset, väline- ja asuhankinnat seuran tilaisuuksissa toimiville sekä sekalaisia toiminnan järjestämiseen liittyviä kuluja - mm. kauden päättäjäisten palkinnot ja leirituet.

Muut seuran kulut katetaan muulla varainhankinnalla (avustukset, yhteistyökumppanuudet, osallistumismaksut ja tarvikemyynti).

 

MUUT JAOSTON/JOUKKUEEN TILILLE MAKSETTAVAT VARAT - MUUT KUIN JÄSENMAKSUT:

 

SAAJA: MU-jalkapallo

SAAJAN TILINUMERO: IBAN: FI49 5282 0110 0017 63 / BIC: OKOYFIHH

HUOM! Saajan eli MU:n tilinumero on kaikille joukkueille sama!

VIITENUMERO: Katso ao. joukkueen kohdalta oikea viitenumero. Viitenumeroa on käytettävä, koska vain se ohjaa maksun oikealle joukkueelle. 

Lisätietoa: Ota yhteyttä joukkueenjohtajaan