Valmentajat ja pelaajat (+vanhemmat), tunnetteko toisenne? Työkalupakille ja työkalu käyttöön :)

19.10.2014

http://fortumtutor.fi/jalkapallo/tunne-pelaajasi/

 

Vanhempi täyttää pelaajan kanssa etukäteen lomakkeen ja palauttaa valmentajan sähköpostiin. Valmentaja varaa n. 30-45 minuutin hetken, jossa käydään läpi lomakkeen teemavastaukset pelaajan ja vanhempien kanssa, ja sovitaan puolivuotiskauden tavoitteet pelaajan kanssa. Vain aidon kohtaamisen kautta voimme oikeasti tietää mitä pelaajat ja pelaajat arvostavat, tuntevat, ajattelevat ja tavoittelevat.

Valkut - palautetta kaivataan enemmän lasten harrastuksissa kuin pystymme antamaan :)

 

Love Football
Hasse

"Yksilöllinen valmentaminen vaatii hyvää pelaajan tuntemista. Valmentajien ja muiden joukkueen aikuisten tulee tuntea lapsen persoonaa, liikkumisen arkea, kaverisuhteita ja ajatuksia harrastuksesta. Yksilön kehittäminen on yhteistyötä, joka toimii parhaiten kun valmentajat ja vanhemmat puhaltavat yhteen hiileen.

Fortum Tutor -ohjelma tarjoaa uuden työkalun, jonka avulla autamme valmentajaa tekemään työnsä paremmin. Loppupeleissä kaikki hyötyvät, kun treenit ovat yksilöä huomioivia, tehokkaita ja palkitsevia. Tavoitteena ovat paremmat treenit ja peli-ilo!

Vanhempien tehtäväksi jää oman lapsensa liikuntatavoista ja tottumuksista kertominen. Täytä siis alla oleva lomake, tallenna se koneellesi ja lähetä lapsesi valmentajalle ja joukkueenjohtajalle.

Uuden työkalun tarkoitus on tukea kasvokkain ja vanhempainpalavereissa tapahtuvaa vuorovaikutusta"